Beste Playstation 5 games

Beste PS5 games

De beste Playstation 5 games? De nieuwe Sony PS5 games of spellen zullen de gamewereld veranderen dat is wat we weten! Dat is waar alle gamers het over eens zijn. Toch zijn er heel wat vragen omtrent de nieuwe Playstation 5 games. Zou je nog wel PS5 games kunnen kopen of kun je ze alleen maar downloaden in de Playstation 5 store? Welke Playstation 5 games kun je kopen? Welke games zullen er voor de PS5 beschikbaar komen? En wat worden de beste PS5 games?

Playstation 5 games

Trekt EA-sports er toch nog een Fifa 21 uit? Dat denken we wel. EA-sports verdient namelijk bakken met geld als het gaat om FIFA. Andere berichetn omternt de games zijn dat Sony Insomniac heeft overgenomen. Insomniac games kennen we weer van spellen als Ratchet en Clank.

Playstation5 spellen

Wat kost een Playstation 5 spel en wat zijn de goedkoopste Playstation 5 games? Allemaal vragen die we nu nog maar deels kunnen beantwoorden. Verwachting is dat de spellen de prijzen houden die wij nu ook betalen. Hierin zal Sony niks raars gaan doen.

Playstation 5 games kopen

Terwijl de hele game wereld gespannen afwacht wanneer de Playstation 5 release zal plaatsvinden is er ook een grote groep gamers die zichzelf een hele andere vraag stelt. Welke Playstation 5 games komen er uit? Hierop heeft Sony al een reactie gegeven en de Playstation 5 zal dezelfde games hebben als de Playstation 4. De verkoop van de meeste Playstation spellen is zo goed gegaan dat het bijna onmogelijk is om deze Playstation games niet in een nieuw jasje van de 5 te steken. Je kunt zelf wel een paar Playstation 5 games bedenken die we zeker terug gaan zien op ons beeldscherm. Hieronder een overzicht met PS5 games

  • Grand theft
  • Fifa 20
  • Call of Duty
  • Horizon Zero Down
  • Oddworlds
  • God of War
  • FortNite

Goedkope Playstation 5 games

Niet alleen de vraag welke PS5 games komen er uit maar ook hoe je de games goedkoop kunt kopen is relevant. Hoe kunnen wij binnenkort goedkope Playstation 5 games kopen? Kun je zometeen nog een tastbare schijf kopen of gaat alles via de Playstation 5 store? Gaat Sony de Playstation 5 plus module uitbreiden naar echte abonnementen? Kun je zometeen maandelijks, als een soort Netflix, gebruik maken van de PS5 plus module? Krijg je privileges als je gold member bent en krijg je dan korting op Playstation 5 games? De Playstation 5 release datum in Nederland zal naar alle waarschijnlijkheid plaatsvinden in 2020. Zoals je zelf al meemaakt veranderen dingen razendsnel en kun je dus heel wat veranderingen verwachten binnen de games. Het online gedeelte van Playstation 5 zal ook in de 5e versie zwaar doorontwikkeld zijn.