Playstation 5 prijs

PS5 prijs? Wat is de goedkoopste Playstation 5 prijs? Een veelgestelde vraag onder de nieuwsgierige Playstation gamer. De Playstation 5 prijzen liggen volgens kenners rond de €500. De nieuwe PS5 gameconsole ligt volgens verwachting eind 2020 of begin 2021 in de winkel. Omdat alle winkels en webshops in Nederland de Playstation 5 release datum hanteren en op hetzelfde moment de PS5 verkopen zorgt dit ervoor dat de prijzen van de Playstation 5 erg concurreren onder de online webshops. Uiteraard is er wel een bodemprijs maar veel winkels zullen interessante PS5 prijzen promoten. Soms kun je dan online los de goedkoopste PS5 kopen en soms zal een bundel je veel meer voordeel geven. Dus koop je de Playstation 5 los of wil je er al gelijk een aantal nieuwe PS5 games bij? Dit soort varianten maken dus uit wat de Playstation 5 prijs zal zijn.

PS5 prijs

Na de PS5 release datum begint de Playstation 5 pre order. Dit is het moment dat je de PS5 online kunt bestellen en dat zorgt ervoor dat je de beste Playstation 5 aanbieding online kunt zoeken. Zo kun je er ook voor zorgen dat je het goedkoopste Playstation 5 model koopt. Met de pre-order bestel je de Playstation vooraf en ontvang je hem dus later. Je kan dus als eerste in Nederland met de PS5 spelen. Zodra de eerste lading Playstations 5 is uitverkocht zal het een paar maanden duren voordat winkels weer een nieuwe voorraad hebben. Zoeken naar de beste Playstation 5 aanbiedingen online hoeft niet want dat doen wij al voor je! Wij zoeken uit waar je een PS5 editie met korting kunt kopen. Wij vergelijken dagelijks verschillende websites met hun Playstation 5 prijzen.

Playstation release prijzen

De Playstation 1 en 2 kochten we nog met guldens. We betaalde bijvoorbeeld voor het 2e model 1149 gulden. Sony verdubbelde bijna haar Playstation prijzen van model 1 naar de Playstation 2. In het begin gingen er geruchten rond dat Sony dit deed om keihard te cashen maar al snel bleek dat er veel geld in de technologieën waren gestoken waardoor dit model duurder op de markt kwam. Toch is de PS2 het meest verkochte model van Sony tot nu toe.